Ons team

ONS TEAM:

Jill Bomers

Dierfysiotherapeute

Jill Bomers richtte in juni 2009 haar fysiotherapiepraktijk op. In eerste instantie was ze actief in de humane sector, maar al snel kwamen daar dieren bij. Ze rondde een gedegen opleiding tot Dierfysiotherapeute af en volgde de cursus voor Dry Needling bij paarden, toen nog een compleet nieuwe behandelwijze in Nederland. Daarna volgde Jill diverse opleidingen en bijscholingen om haar kennis op peil te houden en dieren nog beter te kunnen behandelen. Inmiddels behoren ook Medical Taping en High Power Laser Therapie tot haar speciale vaardigheden.

Linda Max

Dierenarts

Sinds medio 2016 versterkt Linda Max het team. Zij is opgeleid en diverse jaren werkzaam geweest als allround dierenarts en zelfstandig paardendierenarts. Haar interesse gaat uit naar preventieve zorg en het bewegingsstelsel van het paard. Sinds 2013 is ze gecertificeerd Dry Needling therapeut voor paarden. Ze volgde daarnaast diverse bijscholingen richting onder meer kreupelheden, halsproblematiek en wondgenezing. Linda heeft zich eveneens bekwaamd in het werken met de High Power Laser.

Iris Kosters

Dierfysiotherapeute

Iris is sinds 2018 werkzaam bij Bomers Dierfysiotherapie. Ze rondde een gedegen opleiding tot Dierfysiotherapeute af en volgde de cursus voor Dry Needling bij paarden. Daarna volgde Iris diverse opleidingen en bijscholingen om haar kennis op peil te houden en dieren nog beter te kunnen behandelen. Inmiddels behoren ook Medical Taping en High Power Laser Therapie tot haar speciale vaardigheden.

Paula Spijkerman

Assistente

Paula is sinds 2012 werkzaam bij Bomers Dierfysiotherapie – Dry Needling. Paula verzorgt alle (telefonische) afspraken.